June 30, 2010

A true disney girl



Hilary Duff

is the true Disney Girl. Still remember Lizzie McGuire. Yep, it's Disney's TV show. I used to watch it and i have a lot of Lizzie McGuire CDs so i can watch again and again(More than 9!)
2 days ago i'm in holiday in Bali and i'd bring my nintendo ds.
Jadi gue main Imagine Fashion Designer dan di game itu ada lagu-lagu lagu. Salah satunya ada lagunya Vannesa Hudgens yang come back to me. Terus ada lagu yang bagus banget penasaran yang nyanyi siapa. Judulnya wake up. Daan tadi gue search di google ternyata itu lagu Hilary Duff!


Terus tadi ngeliat music videonya Hilary yang with love. And i was shocked by some guy! I'm sure you know him well. Curious?


It's Kellan Lutz!!


Shocked? Me too! Ternyata sebelum Twilight Kellan udah main di music video. Beware Hilary, a vampire is chasing you! :p



June 19, 2010

Names

Kan gue sama Dena lagi bikin cerita gitu yaa terus nyari nama buat tokoh-tokohnya. Terus gue nemu beberapa nama yang gue sukaa banget.

1. Beau
2. Marquetta
3. Aimee
4. Alette
5. Aubrey
6. Zara

fyi, yang di looklet gue bikin look tittlenya Marquetta sama Beau



Terus gue nemu arti nama gue(Y)




Teenager's Rules

Have you ever heard about "Blackberry, Braces, Blowed-hair" rule? What did you think about it?
Indonesian teenagers use that rules(but not me!).

1. Blackberry
We all know, blackberry is the most useable phone now in Indonesia. Mostly teenagers use that just for... i don't know. They want people to know they were cool for having it. What's that for? just for... fame. I'm using nokia fyi. The slim one, i don't know the type, but it's great. I used to hide it in my bag so teachers won't know that i bring it. mark my words: they never know until now

2. Braces
We all know(again) that braces have a function to make our teeth more pretty, organazied. But now... people using it just for style. I've just found a store in facebook. They're selling a braces! Come on people! Did you know the effect after you use that fake-just-for-style-braces? You will get some serious problem on your mouth. mark my words: use it for your own good

3. Blowed-Hair
Mmm, i've never blowed my hair when i'm hanging out at the mall or in a party. Well maybe for some people it is important but see, in the end your hair will be dried. And damaged. Because you blowed your hair too much. Thank god that you were given a nice silky hair.

Come on people! NEVER EVER use that rule. Change it to

1. Beauty
Inner beauty i mean.

2. Behaviour
Hah, i see many people are beautiful. Theygot a plus score. But when i see in their other side. Their attitude were..... i don't know... messy. They did something insane. So be good. Do the good thing.

3. Brain
Beautiful, but stupid? mmm... i prefer someone that not-beautiful-enough but smart than beautiful-but-stupid. you didn't want to lose? so, be smart

I got this things from twitter.com, i agree with it.

June 15, 2010

He is?


Kaka

i support his nationality team in FIFA World Cup 2010

Pathetic

Scrapbooking because twitter over capacity




Failed

June 14, 2010

I'm freaking because i'm bored

Favorite songs
1. Never say never
2. That should be me

Favorite Movies
1. The Karate Kid
2. The Clique

Favorite Celebrity
1. Nicholas Saputra
2. Justin Bieber

Favorite things to do
1. Sleep
2. Online
3. Eat
4. Watching FIFA world cup

Nicholas saputra haha, gue suka dia soalnya dia artis paling ganteng dari Indonesia. Yg sering digosipin belakangan ini di infotainment aja kalah. Justin Bieber? because i'm a Belieber :)
watching FIFA it's weird maybe for a girl, But i watch it. I support Brazil :)

i'm stronger than you know


I just want you to know, i'm stronger than you know

When some shit problem come. I cry. Crying doesn't mean that i was lost or give up. Crying makes me feel better. Because in the end. I realized that crying means nothing. Crying doesn't solve anything.

I must try to solve it, no matter how hard i've tried. Even when i have to fall again. Because i have to stick to this words.

Never Say Never

so, i just want to tell you all that we're strong. Don't waste you tears for something that means nothing.

June 11, 2010

♥SANCOFAS


We are the winner!! 1st place @albincup'10 :)


Mau tau nggak ceritanya?

waktu pengumuman gue duduk bareng afi sama vienny. Terus diumumin sama MCnya
"Juara 3 dari smp islam al azhar.... 1"
waktu mcnya ngomong islam al azhar gue udah deg-degan sambil gigit-gigit sedotan. Tp pas diumumin 1 nya, gue langsung. Yaudahlah masih ada juara 2.
"Juara 2 dari smp.... negri 11"
waktu mcnya ngomong negri gue udah pasrah bilang kayaknya nggak ada harepan nih, nyesek banget tuh.
"Juara 1 dari.....smp.....islam.....al azhar..................BSD!"
gue langsung teriak terus loncat-loncat dari tempat duduk. It's like "AAAAAAA". Gue udah degdegan aja pas mcnya ngomong smp islam al azhar. Gue pikir mungkin al-azhar yang lainnya kali yaa. Terus yang bikin nyebelin mcnya ngasih jeda buat ngomong BSD lama banget lagi -_-.

Terus Afi kedepan ngambil piala terus gue gabung sama yang lainnya yang tadinya hampir mau pulang. Katanya mereka udah jalan ke gerbang terus balik lagi pas tau ternyata kami menang. Soalnya udah pasrah banget waktu itu. Gue juga hampir mau pergi waktu itu. Daan akhirnya Saman SMP Islam Al Azhar BSD = SANCOFAS mendapatkan piala yang bisa dibanggain sama sekolah dan felliosix16 :)


Second year with Felliosix: class 8.3


Heyaa, the final exam has just ended today :). I'm free from those boring books.
Udah ukk berarti belajar di kelas 8 udah selesai. Artinya bentar pisah sama anak-anak kelas 8.3 :(. Mungking anak-anak yg lain nggak bakal pisah soalnya mereka semua anak-anak unggulan jadi nggak bakal kepisah sampe nanti kelas 9. Tapi gue? gue unggulan nyasar, oke -_-. Nilai gue masalahnya turun banget. Udah pernah gue kasih tau kan, disini? Sebenernya gue emang mau keluar dari kelas itu soalnya nggak tahan. tapi nggak mau pisah sama orang-orangnyaa. Udah pewe sama mereka. baik-baik lagi. 8.3 masih inget nggak?

1. Kita pernah bikin bu Amdai nangis. Nangisnya kayak yang disinetron-sinetron gitu.
2. Ngelempar balon tiup yang diisi air terus dilempar ke kipas angin! Sampe kelas 8.6 basah. Dindingnya especially. Dan pas ditanya bu Amdai siapa yang ngelempar. Kita semua nggak ngaku.
3. Bikin surprise birthday party ms. Neny. Jadi kita udah janjian sama bu mira abis ulangan ekonomi bikin masalah gitu. Jadi ada yang ketauan nyontek. Dan kita semua jadinya dihukum di depan ruang 8.3 disuruh berdiri. terus ghina, gerry, ipang dan kita semua pura-pura berantem nyalah-nyalahin. Terus Ms.Neny keluar dari 8.3 terus kita disuruh masuk ke 8.2. Disitu kita dimarahin. Dan abis ituu... afi masuk bawain kue terus kita semua langsung nyanyiin lagu happy birthday! Ms.Neny nggak nyadar kalo yang tadi itu cuma akting doang.
4. Ada yang marahin kita. Lebih dari 2 kali. Tebak siapa? kepala sekolah. you know what? i hate it. Sampe ada satu anak yang dimarahin. we all hate him.
5. Ms.Neny nangis gara-gara yang kelas 8.3 dimarahin kepala sekolah. Ms.Neny nggak mau murid-muridnya dimarahin begitu. She love us :')
6. Ada yang niruin gayanya guru-guru kelas 8. Freak banget sumpah haha
7. Drama project. Kita semua capek banget. Sampe kita semua marah. Sampe ada yang marahin gue.... remember? it sucks...

Ian Afi Arrum Aulia Azizah Zora Bintang Ghina Chanti Dena Gerry
Galih Eka Dayu Ina Nikita Noni Najda Dinda Putri Shinta Tamara Almi Ipang Fakih
Hanifah Syifa F.a Kocor Ovan Odet Sarah

That's all from my class, i love you all! 8.3: The freakest class i've ever had!